Welkom op mijn website.

 

Sinds 2009 ben ik actief aan het schilderen. Voor een mooi koeienschilderij ben je bij mij aan het juiste adres, maar ik schilder ook andere onderwerpen, zoals vogels en stillevens.

Mijn stijl is realistisch en ik gebruik heldere, sprekende kleuren zodat een levendig schilderij ontstaat; schaduwen creëren diepte. De ogen zijn bijzonder belangrijk, ze vormen de ziel van het dier en trekken je aandacht naar het schilderij. 
Ik werk in olieverf en bouw het schilderij op in verschillende lagen, waardoor het structuur en textuur krijgt. Met iedere laag komt het schilderij meer tot leven.

Heb je interesse in één van mijn werken, of wil je iets in opdracht laten schilderen, neem hiervoor dan contact met me op. Wil je mijn werk in het echt zien, maak dan een afspraak om langs te komen in mijn atelier (in Delft) of bezoek een expositie. Kijk hiervoor onder exposities op deze site. 
Eén van mijn schilderijen is opgenomen in de vaste collectie van Museum Thijnhof in Coevorden. 
Sinds 2024 ben ik lid van de "Meesters van het Realisme".    

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe werken en/of exposities, volg me dan op Facebook of Instagram

Het copyright op alle foto’s van schilderijen op deze website berust bij Tinka Schilperoort. Er mogen geen foto’s worden gebruikt of kopieën van schilderijen worden gemaakt zonder uitdrukkelijke toestemming van Tinka Schilperoort.

fotograaf Koos Bommelé