Welkom op mijn website.
Voor een mooi koeienschilderij ben je hier aan het juiste adres.

Koeien zijn zó mooi, daar kan ik naar blijven kijken. Ik schilder realistisch (af en toe ook andere onderwerpen). Ik gebruik heldere, sprekende kleuren zodat een levendig schilderij ontstaat; schaduwen creëren diepte. De ogen zijn bijzonder belangrijk, ze vormen de ziel van het dier en trekken je aandacht naar het schilderij, net zoals de koe dat doet als je naar haar kijkt. Ik werk in olieverf. Met iedere laag komt het schilderij meer tot leven.

Ik werk ook in opdracht. Voor het portretteren van jouw favoriete koe (of ander dier) maak ik gebruik van een goede digitale foto. Heb je die niet, dan kan ik die voor je laten maken. Ik werk hiervoor samen met Teus van Herk van koeienfotos.nl. Hij maakt op locatie een goede foto naar wens, zodat we een optimale start hebben voor een mooi koeienschilderij. Een voorbeeld hiervan is schilderij "Billy".

Heb je interesse in één van mijn werken, of wil je iets in opdracht laten schilderen, neem hiervoor dan contact met me op. Wil je mijn werk in het echt zien, maak dan een afspraak om langs te komen in mijn atelier (in Delft) of bezoek een expositie. Kijk hiervoor onder “exposities” op deze site. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe werken en/of exposities, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Je kunt me volgen op FacebookInstagram, Pinterest en/of Twitter

 

 

Tinka Schilperoort