In het voorjaar en de zomer zijn er in het algemeen meer activiteiten waarbij ik mijn werk kan tonen dan in de wintertijd. Dat start dit jaar met de Paasmarkt in Delft, op 2e Paasdag. Dit jaar valt Pasen vroeg, al op 1 april. Ik wil nieuw werk laten zien en ook wil ik hiervoor een aantal miniatuurtjes maken. Daarnaast ben ik met een nieuw schilderij gestart van een schattig kalfje van Sandra, kleine Puck, dat ik over 2 weken af wil hebben.  En dan staan er nog 4 schilderijen die ik binnenkort ga afwerken. 

Vervolgens sta ik op de "hippe kunstmarkt" in Voorburg, op 25 mei, en doe ik - als Delft meedoet - mee aan de Week van de amateurkunst in de laatste week van mei. 

Kortom, het wordt even "aanpoten" de komende tijd, maar dat geeft niet, want ik vind het geweldig om te schilderen. Het geeft me energie, dus dan is het makkelijk vol te houden. Als je me binnenkort wilt zien met enkele van mijn schilderijen, houd dan mijn exposities in de gaten, daar staat het vermeld. Uiteraard meld ik het ook via Twitter en Facebook. Leuk als je me volgt!