Het moest er toch eens van komen, na Twitter ben ik nu ook op Facebook. Ik heb het lang uitgesteld, vooral omdat ik niet goed wist wat je er allemaal mee kunt en hoe het werkt. Maar steeds meer interessante informatie staat op Facebook en als je het niet hebt, kun je dit ook niet lezen. Daarnaast denk ik dat het een goede aanvulling kan zijn om meer mensen te bereiken. Dus ik heb een profiel aangemaakt en direct daarna een pagina, speciaal voor mijn schilderwerk. 

En ja, het is zeker even wennen, maar als je er wat tijd in steekt krijg je het toch snel in de vingers. Ik heb gelukkig wat hulp gekregen, vooral op het gebied van alle instellingen die je kunt doen. Ik ben tevreden over het start resultaat en nu ga ik het gewoon regelmatig gebruiken. Je zult er informatie vinden die mij interesseert op het gebied van schilderen en updates van waar ik op dat moment mee bezig bent. Dus hier zie je ook details van werk en tussenfases. Wil je hiervan op de hoogte blijven, klik dan op “vind ik leuk”.

Het enige nadeel van het hebben van een website én Twitter én Facebook is de tijd die er in gaat zitten, want voor je het weet kom je niet meer aan schilderen toe!

Hier vind je de links naar mijn Facebook en Twitter.