Het is al weer enige tijd geleden dat ik een stukje schreef. Ik streef ernaar iedere maand een blogje te posten, maar het is er in juni en juli niet van gekomen. Ik ben heerlijk op vakantie geweest en dat doet een mens goed. Maar ja, op vakantie neem ik geen schilderspullen mee, dus toen ik terugkwam ben ik als de bliksem weer aan de slag gegaan, want ik had het echt gemist.

Enige tijd geleden heb ik een mooie opdracht gekregen en die wilde ik af maken. Dus als ik dan zo druk aan het schilderen ben, kom ik ook al niet aan bloggen toe.
Het schilderij is nu af en ik ben er heel tevreden over. Het is een groot schilderij en dat had ik nog nooit gedaan. Mijn atelier is nogal klein, dus het was een hele uitdaging. Het kon maar op 1 plek staan, maar gelukkig heb ik daar goed licht. Helaas kan ik het vooralsnog niet op mijn site laten zien, want het is een cadeau. Tot dan nog even geduld. 

Nu ik dit schilderij af heb, staan de volgende twee al weer op stapel. De opzet heb ik gemaakt, maar eerst heb ik vandaag mijn atelier maar eens "uitgemest". Het grote schilderij staat in de weg en door de tijd wordt het steeds rommeliger. Dus af en toe moet de bezem erdoor. Alles eruit, lekker schoongemaakt, opnieuw ingedeeld, wat een genot! Ik zit weer heerlijk en heb ruimte genoeg om mijn twee nieuwe schilderijen elk op een eigen ezel te laten staan. Het grote schilderij hangt boven mijn bank. Over een klein jaartje - als het is gevernisd - gaat het naar de opdrachtgever. Tot dan geniet ik er van ... en van mijn opgeruimde atelier.